פורום privatei נפתח!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
    מצלמה סמויה בבית מגורים משותף

שלום אסף,
    כל עוד המצלמה או המצלמות אינן פולשות אל השטחים הפרטיים של הדיירים, אלא מצלמות שטחים ציבוריים בלבד, ההתקנה מותרת על פי חוק.
    חובת הדיווח לשאר הדיירים היא אפשרות, אך לא חובה. כמובן שאם הצורך בהתקנה נובע, למשל, כתוצאה מנזק כלשהו שאחד הדיירים מבצע ברכוש הציבורי, מתייתרת הצבת המצלמה לו הייתה חובת דיווח על התקנתה.
    חשוב רק לזכור כי יש להימנע מחדירה ופגיעה בפרטיות ושלא יווצר מצב שבהצבתה מצלמת המצלמה שטח או שטחים הנמצאים ברשות הפרט.
    עוד חשוב שההתקנה תהא אך ורק לצילום (וידיאו)  ולא להקלטת קול ( אודיו), שכן יש בכך עבירה על חוק האזנת סתר.
    בשל כל אותם סיבות או מגבלות, הייתי מייעץ לעשות זאת באמצעות איש מקצוע ולא באופן חובבני.
    ב ה צ ל ח ה

צריך ייעוץ דחוף!!!

אישתי ואני פרודים מזה כשלוש שנים …לאחרונה הגיעו לאוזניי שמועות מבוססות שהיא מנהלת מערכת יחסים עם אישה ( אני יודע את זהותה ) יש לי שאלות :
    1. האם קשה יותר לגלות בגידה של אישה עם אישה לעומת בגידה עם גבר?
    2. האם קיים ציוד אודיו וידאו הניתן להסלקה במוצרים שונים המשדרים לרחוק ובעלי סוללות עם אורך חיים ארוך במיוחד?

יעוץ בתחום האישות

שלום דוד,

באשר לשאלה הראשונה שלך, לא נראה לי, ומנסיוני אני יכול לומר לך, שלא קיים הבדל באשר לחשיפת בגידה של שני בני מין שונה, לבין בני אותו המין.
    בשניהם בגידה היא בגידה וניתן (כמובן שלא תמיד) לגלות זאת בדרכים שונו, ויש הרבה דרכים, יצירתיות יותר ופחות.

באשר לשאלה השנייה, נראה לי שלא כדאי לך "להתעסק" עם המחשבות אשר מאחוריהן עומדת וקיימת אפשרות של עבירה על החוק.

השוק רווי ומוצף בציוד טכנולוגי עדכני, העשוי לתת פיתרון כמעט לכל גחמה שעולה על הדעת (תלוי כמובן בתקציב העומד לרשותך) אלא שהחוק המחייב אותנו, והכוונה כאן לא רק לציבור החוקרים הפרטיים אלא לכלל הציבור בארץ, לשמור על פרטיותו של הזולת ולא לחדור למרחב הפרטי שלו, אינו מאפשר לנו לעשות בו שימוש כמעט מוחלט.

ובכל זאת ולמרות הכל, קיימות אפשרויות פעולה רבות בתחום והייתי מייעץ לך ליצור קשר עם משרד חקירות מורשה ומנוסה, לשטוח את העניין בפניו ולשמוע הצעות לפעולה , לרבות עלויות.

ב ה צ ל ח ה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך