איך לתפוס סוטה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    איך לתפוס סוטה

שלום,

אנחנו גרים בקומת קרקע בבנין. אזור התליה של החבלים סמוך לפתח אוורור של המחסנים (צורת חלון עם אשנבים מזכוכית).
    לפני כחודש מצאנו חזיה של אשתי תלויה על ידית דלת הכניסה (מהצד החיצוני). לא התייחסנו לנושא ברצינות.
    בשבוע שעבר הדבר חזר על עצמו. ככל הנראה סוטה מכניס את היד דרך פתח האוורור ושולף דברים מהחבל.

לגבי הפעם האחרונה, אני יודע שעברו כ- 24 שעות מאז שהכביסה נתלתה אז אני לא יודע בדיוק מתי נלקח הפריט. מצד שני, אני יודע שהוא תלה את הפריט חזרה על הדלת בין 20:00 ל- 22:00 בלילה.

יש לנו מערכת אזעקה עם גלאי חיצוני שיגלה תנועת אדם באזור החבלים במידה והוא בתוך החצר. עם זאת אנחנו מפעילים את המערכת רק כשהולכים לישון ולפי מה שכתבתי יכול להיות שהוא פעיל גם בשעות מוקדמות יותר של הלילה.

אני לא יודע אם קשור אבל בבנין לא רחוק מאיתנו, עם אותו מבנה של חלון אוורור, ארעה לפני כשנה וחצי פריצה שבה כל מה שגנבו הוא פריטי הלבשה תחתונה של האשה. הותקנו שם מצלמות וכו' אבל לא תפסו כלום. גם המשטרה היתה ולקחה טביעות אצבעות ולא מצאו כלום.

האם יש דרך כלשהי לתפוס את הסוטה הזה לפני שהמצב מחמיר?

אודה לעזרתכם.

איך לתפוס

חיובי.
    מצלמה

בהמשך…

חשבתי על מצלמה אבל:
    א. היא תצטרך להיות מותקנת מחוץ לשטח שלי באזור המחסנים. אין לי שם מקור חשמל להתחבר אליו
    ב. האזור חשוך לחלוטין בלילה אז אני מניח שצריך מצלמה עם יכולת צילום טובה בלילה

אני חושש שהצילום יסגיר את הענין (במיוחד אם מדובר במישהו מהשכנים, למרות שאני לא חושד באף אחד)

האם אפשר לארגן צילום איכותי עם ראיית לילה על סוללות לאורך זמן ?

תודה

מצלמות

הטכנולוגיה היום האפשרת מגוון רחב של פתרונות. הכל שאלה של תקציב.
    מציע לך לפנות לאחת מחנויות ה"ספיי שופ" ולבחון שם את הפתרון המומלץ.
    ב ה צ ל ח ה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך